top of page

De Kleine

KiesAdvies

Verkiezingsbundel

Template KA Verkiezingsprogramma's(3).pn

Op deze pagina vind je De Kleine Verkiezingsbundel van KiesAdvies, dé stemhulp (naast de podcast natuurlijk) bij de Tweede Kamerverkieingen van 2021!

 

Je vindt in deze bundel per partij een samenvatting van het verkiezingsprogramma, met de focus op ‘jongeren-thema’s’ onderwijs, huisvesting en de arbeidsmarkt. Binnen deze thema’s focussen we vooral op hoger onderwijs, huur-en starterswoningen etc. Best specifiek dus! Dat is dan ook meteen onze grootste disclaimer: in deze bundel staat nog lang niet alles wat je van de partijen kunt verwachten, maar wel wat wij persoonlijk denken dat het meest belangrijk of opvallend is voor jongeren op deze thema’s.

Daarbij word je in de bundel verblijd met kleurrijke intermezzo's, met overzichten van standpunten van partijen op een aantal specifieke vraagstukken, zoals het leenstelsel, het minimumloon en de klimaatcrisis. Dit zijn geen wetenschappelijke feiten, maar we hebben geprobeerd de informatie die wij zelf uit de verkiezingsprogramma’s hebben gehaald op een overzichtelijke en leuke manier te presenteren. Ook hebben we ervoor gekozen om ons te richten op de 12 grootste partijen. In een eventuele volgende ‘druk’ (lees: als we ooit nog tijd hebben, want we deden dit gratis en voor niks, naast onze bijbaantjes en studie) zullen kleinere partijen worden toegevoegd. 

 

We hopen dat deze Verkiezingsbundel je helpt om een keuze te maken bij de komende Tweede Kamerverkiezingen. 

 

Stay strong, stay home, maar ga wel stemmen!

bottom of page