top of page
#stemopeen20er(1).png

Stem op een 20er!

Campagne voor jongerenparticipatie in de Tweede Kamer

Naast dat wij met KiesAdvies proberen jonge kiezers op een toegankelijke manier kennis te laten maken met politiek via de podcast, maken wij ons ook hard om meer jong geluid de kamer in te krijgen door middel van de campagne #stemopeen20er. Met een diverse tweede kamer wordt de maatschappij namelijk nog beter gerepresenteerd. Ook kunnen jonge kandidaten een frisse blik werpen op thema's die van belang zijn voor de groei van Nederland, zoals de woningen voor starters en het betreden van de arbeidsmarkt.


In de campagne laten we onze volgers kennismaken met een aantal jonge kandidaten die tijdens de aankomende tweede kamerverkiezingen op de lijst zullen staan. In filmpjes op Instagram stellen de 20ers zich voor, waardoor onze volgers een inkijkje krijgen in de ambities van jonge politici.

Met #stemopeen20er streven we naar meer jong in de tweede kamer, laten we zien dat politiek echt niet alleen voor de "grote mensen" is en hopen we jongeren te inspireren zich te betrekken bij de Nederlandse politiek!

#stemopeen20er(2).png
bottom of page