Over ons

Wij zijn Isa en Iris, twee masterstudenten uit Rotterdam. Al sinds de middelbare school zijn wij goede vriendinnen en hebben we het meer dan eens over maatschappelijke onderwerpen. Ons doel: de informatie over partijen op een manier vormgegeven die jongeren aanspreekt, waardoor het makkelijker én leuker wordt om jezelf als beginnende kiezer voor te bereiden en een stem uit te brengen.

 

Iris is de grootste politieke enthousiasteling van het Kies Advies duo. Ze is van jongs af aan al te porren voor een verhit debat over actuele thema’s. Ook is ze al bijna drie jaar actief bij een organisatie die streeft naar meer transparantie in de lokale politiek. Ze beschikt over de nodige connecties en onderhoudt ze het contact met de politieke jongeren organisaties. Kortom: Ze heeft een groot politiek hart.

Isa is het creatieve brein achter de podcast. In korte tijd heeft ze Instagram en audio-edit skills ontwikkeld. Ze kan nu zelfs haar slaapkamer verbouwen tot studio! Deze beta-studente wist tot kortgeleden nog vrij weinig over politiek, maar daar lijkt langzaamaan verandering in te komen...

En de KiesAdvies familie breidt uit! Cato de Beer bouwde deze prachtige website voor ons en helpt ons met de social-media. Jill den Boer ontwierp ons nieuwe persoonlijke logo. Sophie Peters maakte onze nieuwe Jingles Wil je ons ook helpen? Neem dan contact op! Je vind al onze gegevens onderaan deze website

Kopie van Kopie van Format Persoonlijk 2
Kopie van Wij hebben het sowieso al kei

In het nieuws

Nog niet uit gelezen over ons? Erasmus Magazine, PIPA Mag en Universe hebben ons geïnterviewd en Universiteit Utrecht bekroonde ons zelfs tot alumni van de maand!