Over ons

Wij zijn Isa en Iris, twee masterstudenten uit Rotterdam. Al sinds de middelbare school zijn wij goede vriendinnen en hebben we het meer dan eens over maatschappelijke onderwerpen. Het idee ontstond om de informatie die er is op een manier vormgegeven die jongeren meer aanspreekt, waardoor het makkelijker én leuker wordt om jezelf als beginnende kiezer voor te bereiden en een stem uit te brengen.

 

Iris is de grootste politieke enthousiasteling van het Kies Advies duo. Ze is van jongs af aan al te porren voor een verhit debat over actuele thema’s. Ook is ze al bijna drie jaar actief bij een organisatie die streeft naar meer transparantie in de lokale politiek. Ze beschikt over de nodige connecties en onderhoudt ze het contact met de politieke jongeren organisaties. Kortom: Ze heeft een groot politiek hart.

Isa is het creatieve brein achter de podcast. In korte tijd heeft ze Instagram en audio-edit skills ontwikkeld. Ze kan nu zelfs haar slaapkamer verbouwen tot studio! Deze beta-studente wist tot kortgeleden nog vrij weinig over politiek, maar daar lijkt langzaamaan verandering in te komen...

123625191_3581159618663404_6173752334333
KiesAdvies-1-1280x853 (2).jpg

In het nieuws

Nog niet uit gelezen over ons? Erasmus Magazine, PIPA Mag en Universe hebben ons geïnterviewd en Universiteit Utrecht bekroonde ons zelfs tot alumni van de maand!