top of page

Over ons

Wij zijn Isa en Iris, twee kersvers afgestudeerde Rotterdammers. Al sinds de middelbare school zijn wij goede vriendinnen en hebben we het meer dan eens over maatschappelijke onderwerpen. Ons doel: de informatie over partijen op een manier vormgegeven die jongeren aanspreekt, waardoor het makkelijker én leuker wordt om jezelf als beginnende kiezer voor te bereiden en een stem uit te brengen.

Iris is de grootste politieke enthousiasteling van het Kies Advies duo. Ze is van jongs af aan al te porren voor een verhit debat over actuele thema’s. Ook werkte ze bij verschillende organisaties die streven naar meer transparantie en betrokkenheid van jongeren bij de lokale én landelijke politiek. Ze beschikt over de nodige connecties en onderhoudt ze het contact met de politici. Kortom: Ze heeft een groot politiek hart.

Isa is het creatieve brein achter de podcast. In korte tijd heeft ze Instagram en audio-edit skills ontwikkeld. Ze kan nu zelfs haar slaapkamer verbouwen tot studio! Deze beta wist tot kortgeleden nog vrij weinig over politiek, maar daar lijkt langzaamaan verandering in te komen...

En de KiesAdvies familie breidt uit! Cato de Beer bouwde deze prachtige website voor ons en helpt ons met de social-media. Jill den Boer ontwierp ons nieuwe persoonlijke logo. Sophie Peters maakte onze nieuwe Jingles. Wil je ons ook helpen? Neem dan contact op! Je vind al onze gegevens onderaan deze website. 

Kopie van Kopie van Format Persoonlijk 2
Kopie van Kopie van Kopie van Format Per
Kopie van Wij hebben het sowieso al kei

In het nieuws

Nog niet uit gelezen over ons? Erasmus Magazine, PIPA Mag en Universe hebben ons geïnterviewd en Universiteit Utrecht bekroonde ons zelfs tot alumni van de maand!

bottom of page